MFI

MFI BV Heerlen biedt wereldwijd gespecialiseerde oplossingen aan op het gebied van het ontwerp, de engineering en de productie van op maat gemaakte high-end kabels en elektrodes voor medische en industriële toepassingen. Wij produceren elektroden, sensoren, connectors en high-end kabels zijn van de beste Nederlandse kwaliteit. Handwerk en meesterschap komen voort uit onze jarenlange expertise op dit vlak.

NIEUWS: CAPABLE BV HEEFT MFI MEDICAL INDUSTRIES BV OVERGENOMEN.
MFI is trots op de overname door Capable BV in 2020. De gecombineerde expertises en kracht geven ons de ruimte om onze portfolio en productie verder te ontwikkelen. Naast de medische focus zal Capable BV de technologieen die door MFI ontwikkeld zijn gebruiken om klanten in onder andere de semiconductor, ruimtevaart en defensie industrie te bedienen. Capable BV heeft haar hoofdvestiging in Breda. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.capable.nl.

Ervaringsgebieden

MFI BV hanteert een creatieve aanpak bij het ontwikkelen van producten en bieden technische oplossingen voor high-end producten.

Tot onze expertisegebieden behoren:

  • Assemblage van fijnaderige kabels tot AWG 42
  • Industriële en medische kabels en fysiologische elektroden
  • Grote en kleine volumes
  • Beschermde en low-noise kabelassemblages
  • In-house gieten van connectoren en kabels
  • OEM-labelling en -verpakking

Wij zijn bovendien gecertificeerd volgens ISO13485:2016 en mede daarom is MFI dé specialist in onder meer high-end kabels voor medische en industriële toepassingen.

Heeft u vragen of ideeën en wilt u een afspraak maken? Neem dan HIER contact met ons op.

MFI BV Heerlen Catalogus Electrodes en Accessoires
MFI-EEG-cap